22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Ολοκληρώθηκε το G7 – Μισέλ για Μέση Ανατολή: «Όλα τα μέλη να δείξουν αυτοσυγκράτηση» – «Καταδικάσαμε την επίθεση του Ιράν»

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των G7, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, γνωστοποίησε ο Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο X, αναφέροντας πως η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου, θα συζητηθεί στη σύνοδο κορυφής την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Όπως επισημαίνει, μαζί με τους ηγέτες της G7 καταδίκασαν «ομόφωνα την άνευ προηγουμένου επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ».

«Όλα τα μέρη πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Θα συνεχίσουμε όλες τις προσπάθειές μας για την αποκλιμάκωση. Ο τερματισμός της κρίσης στη Γάζα το συντομότερο δυνατό, ιδίως μέσω μιας άμεσης κατάπαυσης του πυρός, θα κάνει τη διαφορά», καταλήγει ο Σαρλ Μισέλ.

«Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου, θα συζητηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...

Αφετηρία η Κρήτη για τον Πολάκη – Από ακαδημαϊκούς μέχρι… «Κασσελίστας» τον στηρίζουν

ο Παύλος Πολάκης πέρασε το κατώφλι της Κουμουνδούρου καταθέτοντας...