Ολοκληρώνεται η πρώτη μεγάλη παρέμβαση ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια

Κανένα σχόλιο

Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο,συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ..

Οι εργασίες που ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022, έχουν ολοκληρωθεί στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου και στις τοπικές ενότητες τηςΔ.Ε. Κεραμιών,ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονταιοι ασφαλτοστρώσεις και στα Μεγάλα Χωράφια της Δ.Ε. Σούδας.

Συγκεκριμένα, στα Μεγάλα Χωράφια βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα Δ.Ε. Σούδας Μιχάλης Τσουπάκης, όπου συνοδεία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Παναγιώτη Μαρινάκη, επιθεώρησαν την πορεία του έργου.

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε ο κ. Τσουπάκης, «η συγκεκριμένη παρέμβαση ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια, είναι ουσιαστικά η πρώτη και η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί από τη συνένωση των Δήμων και έπειτα, ήτοι για διάστημα περισσότερο από μια δεκαετία, καθώς ασφαλτοστρώνονται περισσότερα από 4 χιλιόμετρααγροτικού δημοτικού οδικού δικτύου».

Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Θερίσου και Ελ. Βενιζέλου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live