21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ομάδα Νέων του Πλατανιά: Με προβλήματα κόντρα στον Εθν. Αστέρα

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ομάδα Νέων του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (15.00) στο Εθνικό στάδιο Χανίων και συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Πασβάντη είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί με σημαντικά προβλήματα, καθώς οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στη διάθεση του νεαρού τεχνικού είναι μόλις 14, γεγονός που προκύπτει από τις απουσίες των Μαυρεδάκη και Τερεζάκη.
Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Κοκκαλάς, Κονονένκο, Μιχαήλ, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Ροκάκης, Περδικάκης, Ντακάκης, Μαγαράκης, Βαγιωνάκης, Λέττας, Κωστόπουλος και Ντούπης.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτάκης της Ενώσεως Χανίων, με βοηθούς τους κυρίους Γιουματζίδη και Κεζέμπογλου, επίσης της Ενώσεως Χανίων.

Ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι η είσοδος για τον αγώνα του πρωταθλήματος Football League Νέων ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (15.00) στο Εθνικό στάδιο Χανίων θα είναι ελεύθερη.
Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντωνόπουλου όμως, άνθρωποι της ομάδας μας θα ζητήσουν από τον φίλαθλο κόσμο την οικονομική του συνδρομή, με τα όποια έσοδα προκύψουν, να δοθούν στον μικρό Πέτρο.
Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του υιού του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, ταράχθηκε στο άκουσμα της άσχημης είδησης και θεώρησε ως υποχρέωσή της να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.
Ευχόμαστε από καρδιάς, ο μικρός Πέτρος να βγει νικητής σε αυτή την άνιση μάχη που προέκυψε να δώσει στον ενάμιση μόλις χρόνο ζωής από την ημέρα που γεννήθηκε και ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο στην οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Συγκέντρωση μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο/Ζάκι-Ο

Στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη δολοφονία...

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...