16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ομιλία Αλ. Μαρκογιαννάκη στην Παλιόχωρα: «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εγγύηση ασφάλειας και προόδου για την Ελλάδα»

Ημερομηνία:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η επιλογή ασφάλειας και ανάπτυξης για την Ελλάδα», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη χθες στην Παλαιόχωρα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε ξενοδοχείο της περιοχής, ο κ. Μαρκογιαννάκης έθεσε τα ξεκάθαρα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών σε πλήθος φίλων και υποστηρικτών του.

«Καλούμαστε να συγκρίνουμε όσα πετύχαμε αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια με τις πρόσφατες μνήμες όλων μας από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η σύγκριση είναι καταλυτική. Από την μία πλευρά ασφάλεια συνόρων, αναβάθμιση διεθνούς θέσης της χώρας, στήριξη της κοινωνίας απέναντι στις κρίσεις, αυξήσεις μισθών και συντάξεων. Από την άλλη, επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί, δήθεν διαπραγματεύσεις, διχαστικές πρακτικές, «κωλοτούμπες», αναποτελεσματικότητα, φοροεπιδρομές και περικοπές συντάξεων», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

«Έχουμε μπροστά μας δύσκολες προκλήσεις» συνέχισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, «δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Έχουμε μπει σε θετική τροχιά, αλλά ένα πισωγύρισμα θα έχει αρνητικές συνέπειες. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αυτή τη θετική πορεία και να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και τους κινδύνους. Και αυτό θα κάνουμε στις εκλογές που έρχονται».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε σε σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, τονίζοντας τη σημασία έργων όπως η επέκταση του λιμανιού της Παλαιόχωρας, η αντιπλημμυρική θωράκιση τη Κουντούρας και η ανάπτυξη ΑΠΕ στην περιοχή, ενώ μετά το πέρας της ομιλίας του είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους αναλυτικά σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα. 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ