Ομιλία καθηγήτριας Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα “το Σκοτεινό Σύμπαν” το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο ΚΑΜ

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, διοργανώνουν ανοικτή ομιλία με θέμα “Το σκοτεινό σύμπαν” από την Διδάκτορα Αστροφυσικής Παυλίδου Βασιλική (καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης) το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, στο Μεγάλο Αρσενάλι – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, παλιό λιμάνι Χανίων, στις 19:00.

Η ομιλία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν από τι αποτελείται το σύμπαν στο οποίο βρίσκονται ο Ήλιος και η Γη μας με απλά λόγια, χωρίς μαθηματικά και εξισώσεις.

Είσοδος ελεύθερη

"Sponsored links"

Η δρ.Παυλίδου Βασιλική είναι επ.καθηγήτρια αστροφυσικής,στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με σπουδές στο Α.Π.Θ.,διδακτορικό στο University of Illinois at Urbana CHampaign ΗΠΑ,μεταδιδακτορικές υποτροφίες στο Ινστιτούτο Κοσμολογικής Φυσικής του University of Chicago,στο Caltech ΗΠΑ και συνεργασίες με το Max-Plank Institute for Radioastronomy.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις