34.6 C
Chania
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026

Ομιλία της Αστροφυσικού Δρ. Φιόρης Μεταλλινού για το Άστρο των Χριστουγέννων

Ημερομηνία:

Τι ήταν αυτό που είδαν οι μάγοι και οδηγήθηκαν στην Βηθλεέμ για την γέννηση του Χριστού; Ποια είναι η αστρονομική ερμηνεία του φαινομένου;

Στα ερωτήματα αυτά θα μας απαντήσει η διακεκριμένη αστροφυσικός του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Δρ. Φιόρη Μεταλλινού στην ανοικτή για το κοινό ομιλία που θα δώσει το Σάββατο 23/12/2023 στις 19:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Αστροφυσικού Γεωργίου Γραμματικάκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξένησε το βρετανικό δίκτυο ITV: Ζωντανές συνδέσεις από το Λασίθι σε 6 εκατομμύρια τηλεθεατές

Η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξένησε το βρετανικό δίκτυο ITV για 12 ζωντανές συνδέσεις από το Λασίθι. Οι εκπομπές This Morning και Loose Women μετέφεραν εικόνες από Βάι και Μιραμπέλο σε 6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κρήτη: Μαζικό μπαράζ αφίξεων με πάνω από 150 μετανάστες σε λίγες ώρες

Σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας βρίσκονται οι Λιμενικές Αρχές της...