13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Οπλοστάσιο το αυτοκίνητο 27χρονου Χανιώτη

Ημερομηνία:

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη χθες 27χρονος Χανιώτης, στου οποίου του αυτοκίνητο αλλά και το σπίτι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, όπλα και μαχαίρια.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 27χρονος και πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι, γεμιστήρας και σιδερογροθιά.
Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, στην οικία και σε αποθήκη που χρησιμοποιεί ο 27χρονος.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• πιστόλι με 2 γεμιστήρες,
• 108 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
• γεμιστήρας πολεμικού όπλου,
• 6 μαχαίρια, συνολικού μήκους έως και 40 εκ.,
• κυνηγετικό όπλο (δίκαννο),
• αεροβόλο, με διόπτρα,
• 77 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και
• 4 βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο διάλογος θα γίνει με τα τρακτέρ στους δρόμους”, διαμηνύουν οι αγρότες

Αποφασισμένοι να πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους εμφανίζονται οι...

Περιφέρεια Κρήτης: Πολιτική σύγκρουση για το αγροτικό – «Πυρά» Λαϊκής Συσπείρωσης για τη στάση της πλειοψηφίας

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης μετατράπηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο...