Οργή Κώστα Μπακογιάννη για την άδεια από τη φυλακή του Γιωτόπουλου της 17 Νοέμβρη: «Εν κρυπτώ; Στην επέτειο Αξαρλιάν;»

Κανένα σχόλιο
Όπως έγινε γνωστό, η άδεια του Γιωτόπουλου ήταν στις 8-9-10 Ιουλίου, έχοντας υποβάλλει τη σχετική αίτηση από τον περασμένο χειμώνα.

«Απαιτούνται εξηγήσεις άμεσα δημόσια και ξεκάθαρα» έγραψε στα social media που διατηρεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την άδεια που πήρε από τη φυλακή, μετά από 20 χρόνια κρατούμενος, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Ο για πολλούς ιθύνων νους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Όπως έγινε γνωστό, η άδεια του Γιωτόπουλου ήταν στις 8-9-10 Ιουλίου, έχοντας υποβάλλει τη σχετική αίτηση από τον περασμένο χειμώνα. Σε συνδυασμό με το διδακτορικό που είχε πάρει από Πανεπιστήμιο της Γαλλίας, το συμβούλιο των φυλακών έκρινε ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις για να λάβει την άδεια.

2

"Sponsored links"

Η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη ήταν σφόδρα γράφοντας: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live