17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ουκρανός αξιωματούχος βγάζει άχρηστα τα τουρκικά Μπαϊρακτάρ: «Τα κατέρριψαν οι Ρώσοι σε μια εβδομάδα»

Ημερομηνία:

Ένας Ουκρανός αξιωματούχος, ο Σεργκέι Πασίνσκι, παραδέχθηκε ότι τα χιλιοδιαφημισμένα τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar, που χαιρετίστηκαν τόσο από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης πως θα αποτελέσουν ένα game changer στην εξέλιξη του πολέμου, δεν έχουν τελικά και τόση αποτελεσματικότητα.

Ο λόγος είναι η ακραία ευαλωτότητά τους στα συστήματα αεράμυνας.

Το ζήτημα της όλης υπόθεσης είναι πως ο Ουκρανός αξιωματούχος έκανε αυτή την αποκάλυψη σε μια συνέντευξη με τους Ρώσους φαρσέρ Vovan και Lexus, πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Ρωσία Μάικλ ΜακΦόλ.

Ο Σεργκέι Πασίνσκι υποστήριξε επίσης ότι στην όλη υπόθεση με τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ περισσότερο ήταν «για δημόσιες σχέσεις και διαφθορά, παρά για μαχητική χρήση» παραδεχόμενος ότι καταρρίφθηκαν από τους Ρώσους μέσα σε μια εβδομάδα.

Ο Πασίνσκι ομολόγησε επίσης στην συνέντευξη – φάρσα, ότι η Ουκρανία συντονίζει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις με την Ουάσιγκτον, υποδηλώνοντας έτσι ότι οι ΗΠΑ ενέκριναν την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...