“ΟΧΙ” θα έλεγε το 73% των Ιταλών αν ψήφιζε στο δημοψήφισμα

Κανένα σχόλιο

«Τι θα ψήφιζες στο δημοψήφισμα εάν ήσουν Έλληνας;» Αυτό ήταν το ερώτημα δημοσκόπησης της διαδικτυακής πύλης του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ansa.

Με το συντριπτικό ποσοστό του 73%, οι Ιταλοί που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση απάντησαν ΟΧΙ στο ερώτημα που είχε θέσει η ελληνική κυβέρνηση στον λαό την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Περισσότεροι από πέντε χιλιάδες Ιταλοί συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.

"Sponsored links"

Όπως αναφέρει πάντως το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, δεν πρόκειται για δημοσκόπηση που πληροί της καθορισμένες επιστημονικές προδιαγραφές.

koutipandoras.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις