Ο αγιασμός των υδάτων στο Φράγμα των Ποταμών έγινε χωρίς τον Σήφη | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Όλοι περίμεναν να βρουν τον Σήφη, όμως ο Σήφης με τη βαρυχειμωνιά δε φάνηκε πουθενά. Και πώς να φανεί, αφού οι κροκόδειλοι συνήθως δεν αντέχουν τέτοιες καιρικές συνθήκες ενώ ήδη πολλοί φοβούνται ότι δε θα αντέξει τον φετινό βαρύ χειμώνα της Κρήτης.

Οι τολμηροί, πάντως, βούτηξαν στο Φράγμα των Ποταμών και έπιασαν τον σταυρό στην τελετή αγιασμού των υδάτων, δίχως να γνωρίζουν αν ο Σήφης ζει ή έχει πεθάνει.

Οι φωτογραφίες είναι από τους Βολιωνες Δημου Αμαριου

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live