Ο Βασίλης Κάλφας μάς ξεναγεί στον Πλάτωνα – Φιλοσοφικός περίπατος στον Αποκόρωνα

Κανένα σχόλιο

Ο Βασίλης Κάλφας, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δεινός μελετητής του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα μας προσκαλεί σε μια πρωτότυπη περιήγηση της κρητικής γης στα βήματα της περιπατητικής παράδοσης. Θέμα του: «Για τον Φαίδρο του Πλάτωνα».

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από τη θέση Πλατανάκια στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Στύλος και Νιό Χωριό Αποκόρωνα. Θα είναι διάρκειας μιας περίπου ώρας, σε σκιερά αγροτικά μονοπάτια, δίπλα στην όχθη του ποταμού Κοιλιάρη, ευκολοδιάβατα για όλες τις ηλικίες.

Η εκδήλωση οργανώνεται με την συμμετοχή και τη βοήθεια του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων. Δηλώσεις συμμετοχής για το πούλμαν που θα εξυπηρετήσει την εκδήλωση μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο τηλέφωνο 28210 92395.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live