Ο Βελόπουλος ζήτησε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των βουλευτών: “Ηρεμήστε κ. Χατζηδάκη, μύγα σας τσίμπησε ή το εμβόλιο;” | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

«Να βγάλετε όλοι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού να δω πόσοι εμβολιάστηκαν από εσάς που θέλετε να κάνετε τον εμβολιασμό και υποχρεωτικό, όλοι, όλοι» ανέφερε σε επιτακτικό ύφος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του «Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025».

Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης σηκώθηκε όρθιος αντιδρώντας στα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ηρεμήστε κ. Χατζηδάκη, μύγα σας τσίμπησε ή το εμβόλιο», απάντησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Βγάλτε τα όλοι τα πιστοποιητικά σας, δύο σηκωθήκατε, βγάλτε τα όλοι, εγώ δεν το έχω κάνει το εμβόλιο. Να δει ο λαός ότι κάποιοι τον υποχρεώνουν και κάποιοι κάνουν τις πάπιες».

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live