Ο Γιάννης Κυριακάκης μιλά στον ΚΡΗΤΗ FM 101.5 για την καταψήφιση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας

Κανένα σχόλιο

Τις θέσεις του κου Κυριακάκη σχετικά με την καταψήφιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Κρήτης φιλοξενήσαμε στη σημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Κατά Φαντασίαν Υγιής” στον ΚΡΗΤΗ FM 101.5. Ο κος Κυριακάκης τόνισε κατ’αρχάς τη σημαντική συρρίκνωσή του: αν και εμφανίζεται να ανέρχεται σε 103 εκ. Ευρώ, το μέγεθος αυτό είναι πλασματικό καθώς περιλαμβάνει τα κονδύλια του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Εν συνεχεία, το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου τόνισε την απουσία κονδυλίων για άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αλλά και την περικοπή κονδυλίων για τη μεταφορά μαθητών.

Αντ’ αυτών, το βάρος φαίνεται να πέφτει στη τουριστική προβολή, με τη δαπάνη να ανέρχεται σε 1,6 εκ. περίπου. Επ’ αυτού, ο κος Κυριακάκης επεσήμανε την επαγγελματική ιδιότητα ως Tour Operator του αρμόδιου για ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης στην Αντιπεριφέρεια.

"Sponsored links"

Σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων, ο κος Κυριακάκης δήλωσε την κατηγορηματική αντίθεσή του στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας εν γένει, πολύ δε περισσότερο που στην περίπτωση των περιφερειακών αεροδρομίων αυτό συντελείται με τρόπο αδιαφανή και όρους χαριστικούς.

Η εναντίωση σε όλες αυτές τις πολιτικές, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι μεμονωμένη αλλά ενιαία και συνολική, σημείωσε, διαφορετικά οι εκάστοτε κινητοποιήσεις “θα στραγγαλίζονται” και θα αποβαίνουν αναποτελεσματικές.

kritifm1015.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live