Ο Δήμαρχος Χανίων διέγραψε από την παράταξή του την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ

Κανένα σχόλιο

Την διαγραφή της Χρυσούλας Χατζηδάκη από μέλος της παράταξης «Για τα Χανιά» ανακοίνωσε την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της, δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ειδικότερα στην απόφαση που γνωστοποιήθηκε, αναφέρονται τα εξής:

«Η Δημοτική Παράταξη «Για τα Χανιά», συνεδρίασε σήμερα (Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023) και αποφάσισε τα εξής:

"Sponsored links"

Η δημοτική σύμβουλος Χρυσή Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, η οποία ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», μετά την από 14η Ιανουαρίου 2022 σύμπραξη με την παράταξη «Χανιά κοιτάμε μπροστά», διαγράφεται από μέλος της παράταξης.

Οι λόγοι της διαγραφής της από τη δημοτική ομάδα, αφορούν:

στην αντιδεοντολογική στάση της κ. Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, τη διαφοροποίησή της από τις αποφάσεις της παράταξης και την άρνησή της να υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Χανίων, όπως της ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων, με γραπτή επιστολή του προς την ίδια.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ» και Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει ο ίδιος την Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Άρδευσης Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live