31.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ο Δήμος Ηρακλείου τίμησε τον κορυφαίο αθλητή του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη

Ημερομηνία:

Σε μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού για το Ηράκλειο εξελίχθηκε το τουρνουά LOUX NICK GALIS 3on3 by H&K AEBE που φιλοξενήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου.

Το μπασκετικό event που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία παρουσία εκατοντάδων παιδιών ήταν μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η παρουσία του σπουδαίου Νίκου Γκάλη στο τουρνουά, ο οποίος  άλλαξε αλλά και χάραξε τη νεότερη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ προσέλκυσε αρκετούς θαυμαστές του.

Ο Δήμος Ηρακλείου συνδιοργανωτής του τουρνουά τίμησε τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο μπάσκετ με αναμνηστική πλακέτα που του παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ αε ΟΤΑ Γιάννης Τσαπάκης, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργου Πιτσούλη.

Ο Δήμος Ηρακλείου τίμησε τον κορυφαίο αθλητή του μπάσκετ Νίκο Γκάλη

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με Ντουντουνάκη, Πετρούνια και Τσιτσιπά η πρώτη μέρα – Οι ελληνικές συμμετοχές

Οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Άννα Κορακάκη, αλλά και ο...

Ιδρύεται Κινηματογραφική λέσχη της ΚΝΕ στα Χανιά

Ιδρύεται Κινηματογραφική Λέσχη από την ΚΝΕ στα Χανιά. Μια λέσχη "ανάσα...

Χειρουργήθηκε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Σε ρομποτική χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στην Αθήνα ο Μητροπολίτης...

Σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Τρία άτομα τραυματίστηκαν και απεγκλωβίστηκαν

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στο Λιμάνι, όταν...