28.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Ο Δήμος Ιεράπετρας συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα των αγροτών

Ημερομηνία:

Σήμερα και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των αγροτών, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης θα μεταβή στις 11.30 περίπου το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου όπου θα συγκεντρωθούν οι αγρότες, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του, ζητώντας την δίκαιη επίλυση των προβλημάτων των αγροτών.

Επίσης, εκπρόσωπος του Δήμου Ιεράπετρας καθ’ όλη την διάρκεια της κινητοποίησης του αγροτικού κόσμου θα είναι η Πρόεδρος της Αγροτικής Επιτροπής του Δήμου κα Δέσποινα Γενειατάκη.

Ανακοίνωση για την κινητοποίηση

Ο Δήμος Ιεράπετρας, όπως πάντοτε πράττει, συμπαρίσταται ολόθερμα στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών, τα οποία έχουν αναδείξει οι εκπρόσωποι τους. Είναι αιτήματα τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της καθημερινότητας, όπως σκληρά διαμορφώνεται από το χωράφι μέχρι τον τόπο εμπορίας των αγροτικών προϊόντων. Η Ιεράπετρα και ο Μακρύ Γιαλός  βιώνουν την αφόρητη κρίση των ημερών, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις δυσκολίες που αφορούν στην αγροτική παραγωγή.

Οι αγρότες μας αποστερημένοι από οικονομικά μέσα, παρά την σκληρή καθημερινή τους δουλειά οδηγούνται στην απελπισία, παρασύροντας συνολικά την τοπική κοινωνία. Η πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίσει με περισσότερο ενδιαφέρον τα αιτήματα που προβάλλονται, να ικανοποιήσει αμέσως όσα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν, έχοντας την πεποίθηση ότι η βελτίωση των συνθηκών καλλιέργειας και εμπορία των αγροτικών προϊόντων θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική και στην εθνική οικονομία, που τόσο πολύ τα χρειάζονται στην παρούσα κρίσιμη φάση.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Συνεδρίαση της Αγροτικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας υπό την προεδρία της κας Δέσποινας Γενειατάκη.

Η Επιτροπή εξέφρασε την ομόφωνη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και προσυπογράφει το κοινό κείμενο διεκδικήσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αγροτικού κόσμου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...