13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ο Δήμος Καντάνου Σελίνου συμπαραστέκεται στην κυβέρνηση για την εθνική διαπραγμάτευση

Ημερομηνία:

Η οικονομική κρίση στη χώρα μας και η επιβολή προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα στην καθημερινότητα των Πολιτών.

Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ένωση αγνοεί τις επιπτώσεις από την πολιτική της «ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ», καταργεί με μια μονοκοντυλιά τα εργασιακά δικαιώματα και αγνοεί τελείως την ανθρωπιστική κρίση στην χώρα μας.

Πρόσφατα ο Ελληνικός Λαός έδωσε μία ισχυρή εντολή στην νέα Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί «κάτι τελείως διαφορετικό» από αυτό που ίσχυε μέχρι χθες.

Είναι πρώτη φορά που μια Κυβέρνηση πριν καλά – καλά αναλάβει, δέχεται τόσο ισχυρές πιέσεις και εκβιασμούς από τις παγκόσμιες οικονομικές ελίτ.

Εμείς, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου στηρίζουμε, συμπαραστεκόμαστε και τασσόμαστε υπέρ της προσπάθειας της Κυβέρνησης για μια εθνική διαπραγμάτευση που θα δώσει έναν αέρα αλλαγής, ελπίδας και ένα νέο όραμα στην Ελληνική Κοινωνία.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...