Ο Δήμος Κισσάμου προμηθεύει τους πολίτες με οικιακούς κάδους ανακυκλώσιμων υλικών

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους δημότες του ότι στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων, αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης και την κατεύθυνση στη διαλογή στην πηγή, προέβη στην προμήθεια ειδικών Συλλεκτήρων Ανακυκλώσιμων Υλικών κατάλληλων για χρήση τόσο σε  εσωτερικούς χώρους (οικίες, αίθουσες σχολείων, δημόσια κτίρια, γραφεία, ξενοδοχεία) όσο και σε εξωτερικούς (μπαλκόνια, βεράντες, κήπους) με τελικό στόχο:

  • Την ενίσχυση της προσπάθειας για την καλλιέργεια συνείδησης ανακύκλωσης στους πολίτες.
  • Την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση των διαφόρων υλικών
  • Την αύξηση της συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, με συνέπεια την μείωση της ποσότητας των σύμμεικτων απορριμμάτων που αποθέτει ο Δήμος.
  • Τον ευκολότερο διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών από τα υπόλοιπα απορρίμματα εντός των κτιρίων (διαλογή στην πηγή)

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2822340200 (Γραμματεία Δημάρχου) και να παραλαμβάνουν τον Οικιακό Κάδο Ανακύκλωσης από το χώρο του Δημαρχείου ενυπόγραφα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live