Ο Δήμος Χανίων ζητά τη γνώμη των πολιτών για την ιστοσελίδα του για την ανανέωσή της

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “έχοντας ως βασικό του μέλημα την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των δημοτών του, βελτιώνει την ψηφιακή του επικοινωνία με τους πολίτες.

Μέσα από μια σύντομη έρευνα αξιολόγησης για το υπάρχον site, καλεί τους πολίτες να προτείνουν τρόπους βελτίωσης της ψηφιακής εμπειρίας τους στο www.chania.gr, με σκοπό την ανανέωση και την καλύτερη δυνατή χρήση της ιστοσελίδας από το κοινό.

Βασικό σύνθημα της καμπάνιας: “Πες μας τη γνώμη σου για την ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων και βοήθησε κι εσύ στην ανανέωσή της”.

"Sponsored links"

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://bit.ly/2Nab2F3

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις