Ο Δήμος Χανίων σε έκθεση για τον Γαμήλιο Τουρισμό στο Λονδίνο – Κάλεσμα σε επαγγελματίες για συμμετοχή στην αποστολή

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων θέλοντας να αναπτύξει τον Γαμήλιο Τουρισμό, θα συμμετάσχειμεδικό του περίπτερο στην Έκθεση “TheNationalWeddingShow – ExcelLondon”, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, το διήμερο 1-2 Απριλίου 2023.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με το αντικείμενο του ΓαμήλιουΤουρισμού,να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στην αποστολή που θα μεταβεί στην έκθεση, έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.

Σκοπός είναι η ανάδειξη, προώθηση και προβολή των Χανίων ως “WeddingDestination”, μέσω μιας κοινής δυναμικής παρουσίας του Δήμου Χανίων με τους επαγγελματίες των Χανίων που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το είδος.

"Sponsored links"

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821341626 ή στο ttourismos@chania.grόπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live