13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα σε μητέρα με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία!

Ημερομηνία:

ΟΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει το άθλιο έργο του. Μετά τη διακοπή του ρεύματος σε σχολείο και σε ίδρυμα για παιδιά με βαριές αναπηρίες αυτή τη φορά έκοψε το ρεύμα σε άνεργη γυναίκα με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία!

Τα σωματεία και οι φορείς της πόλης διοργανώνουν κινητοποίηση την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 9 π.μ. στον ΔΕΔΔΗΕ (λεωφόρος Γαλατσίου 3) ενάντια στη διακοπή ρεύματος στην οικογένεια.

«Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Ένας για όλους και όλοι για έναν», τονίζουν στο κάλεσμά τους.

Όπως αναφέρουν, «ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα σε γυναίκα άνεργη με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία. Της ζητάνε ένα υπέρογκο ποσό για να διακανονιστεί η οφειλή.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, αφού με τις πολιτικές που ακολουθεί, αναγκάζει τον λαό μας να ζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση, να ζει μέσα στα σκοτάδια. Οι κυβερνήσεις και οι όμιλοι της Ενέργειας θέλουν να συνηθίσουμε στη βαρυχειμωνιά και στο κρύο.

Δεν θα τους περάσει! Καλούμε τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν να παγώνουν για τα κέρδη τους, αλλά να οργανωθούν στα σωματεία και τους συλλόγους τους και να δυναμώσουν τη δύναμή τους.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Νέας Ιωνίας σε συντονισμό, να πάρουν αποφάσεις και να είναι εκεί στην κινητοποίηση για να στηρίξουμε την οικογένεια.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας:

• Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια και σε όλα τα νοικοκυριά. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

• Καμία σκέψη για διακοπή ρεύματος σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα (μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ΑμεΑ κλπ.).

• Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν και να επανασυνδεθούν κομμένα ρεύματα.

• Να πάρουν πίσω τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης.

• Καμία διακοπή παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες.

• Ρεύμα φτηνό για τον λαό».

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ