Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων για την “δολοφονική ενεργεια σε βάρος μετανάστη από τον εργοδότη του”

Κανένα σχόλιο

Με ανακοινωσή του και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων αναφέρεται στην επίθεση με αλυσίδα εργοδότη στην Κίσαμο εις βάρος εργαζόμενου που ζήτησε τα δεδουλεμένα του:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων καταδικάζει τη δολοφονική ενέργεια σε βάρος μετανάστη από τον εργοδότη του, διότι τόλμησε να του ζητήσει τα δεδουλευμένα ημερομίσθιά του, ύψους 270 ευρώ, τα οποία κατακρατούσε περισσότερο από ένα μήνα.

Τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές πρέπει  να βρουν απέναντί τους την κοινωνία και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων θα συμπαρασταθεί στο θύμα της επίθεσης με νομική βοήθεια.»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live