20.8 C
Chania
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

«Ο δρόμος της προσέγγισης του τουριστικού κύματος από την Κίνα» την ερχόμενη Τετάρτη στο ΕΒΕΧ

Ημερομηνία:

«Ο δρόμος της προσέγγισης του τουριστικού κύματος από την Κίνα» θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο ΕΒΕΧ από τον «Welcome Chinese» το φορέα που πιστοποιεί επιχειρήσεις και οργανισμούς, για την υποδοχή Κινέζων τουριστών.

Η εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθεί και η πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zhang Qiyue θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων «Δ. Γαγάνης» του Επιμελητηρίου (4ος όροφος) ενώ κατά την διάρκεια της ο εκπρόσωπος του «welcome Chinese» στην Ελλάδα Ηλίας Παπαγεωργίου θα μιλήσει για το πρόγραμμα και την σημασία του στην προσέλευση Κινέζων Τουριστών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν «Ο πολιτισμός ως πόλος έλξης τουριστών από την Κίνα», «Ψηφιακή Ξενάγηση και Πληροφόρηση» και «Χρήση των Κινεζικών τρόπων πληρωμής – απαραίτητη προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη»

Την έναρξη των εργασιών της εσπερίδας στις 5:30 το απόγευμα θα κάνει με ομιλία της η Πρέσβειρα της Κίνας κ. Qiyue ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις των παρευρισκομένων στον υπεύθυνο του «Welcome Chinese» κ. Παπαγεωργίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ θα δοθεί και συνέντευξη τύπου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία ηλικιωμένου στο Ηράκλειο

Σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία 91χρονου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου. Προανάκριση από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδος.

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε. Πρόσκληση για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα μέσω ΤΑΠΤοΚ.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Ηράκλειο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στις 30 Απριλίου 2026 στο Ηράκλειο. Ημερήσια διάταξη με θέματα από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, υποδομές, περιβάλλον και κοινωνική πολιτική.

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Πασακάκι Χανίων

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 11.00 στο μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων στο Πασακάκι Χανίων. Διοργάνωση από Κοινότητα Μουρνιών και Εργατικό Κέντρο.