Ο Δ. Πατέλης για τη συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Την πεποίθηση ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επενδύουν σε μια προεκλογική ρητορική κοινωνικών μέτρων που δεν θα εφαρμόσουν, εξέφρασε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρης Πατέλης, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. Μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Πατέλης διατύπωσε την πεποίθηση ότι η συνεργασία με το ΚΚΕ παραμένει ανέφικτη, με κυρίαρχη ευθύνη της ηγεσίας και της νοοτροπίας της.

Η έξοδος από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πρωταρχικός στόχος τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ (Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση), όπως τόνισε ο κ. Πατέλης, ενώ στόχος και προτεραιότητα είναι η μονομερής κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, η διαγραφή του χρέους, η ριζική αναδιανομή του εισοδήματος και του πλούτου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ υποστηρίζουν την εθνικοποίηση όλων των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και τον κοινωνικό σχεδιασμό της οικονομίας.

"Sponsored links"

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της συνεργασίας, συμμετέχει –σε μη εκλόγιμη θέση- ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού Unfollow, δημοσιογραφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις