Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Κανένα σχόλιο

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2022, θα πραγματοποιηθούν από τη 1 έως στις 15 Μαρτίου 2022 και από τη 1 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Έτσι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όσον αναφορά την Κυριακή που επιτρέπεται τα καταστήματα να είναι προαιρετικά ανοικτά αυτή είναι η Κυριακή 13/03/2022 καθώς η Κυριακή 06/03/2022 ακολουθείται από την αργία της Καθαρής Δευτέρας αλλά σαν Εμπορικός Σύλλογος δεν το προτείνουμε καθότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε δεν υπάρχει καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα. Οι Χανιώτες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία για «έξυπνες» αγορές σε προσιτές τιμές από επιχειρηματίες του τόπου μας , βασισμένες – όπως πάντοτε- στους δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας , παραδοσιακό προτέρημα της αλληλέγγυας Κοινωνίας των Χανίων .

"Sponsored links"

Ζω στα Χανιά , στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live