16.8 C
Chania
Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2026

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανιων στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος εκφράζει τη στήριξή του προς τον αγώνα του Ισραήλ.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τη συμπαράστασή του στους αγρότες του
τόπου μας για τον καθημερινό τους αγώνα. Αναγνωρίζουμε την προσφορά και τις
δυσκολίες τους και στεκόμαστε δίπλα τους με σεβασμό και εκτίμηση. Παράλληλα,
εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον σημαντικό ρόλο τους στην τοπική
οικονομία και την κοινωνία, μένοντας ενωμένοι σε κάθε προσπάθειά τους.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2020 στα Χανιά

Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2020 στα Χανιά με υπαιτιότητα εφέτη του Διοικητικού Εφετείου. Ενημέρωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων.

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανεπαρκή τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ανεπαρκή μέτρα για την ευλογιά αιγοπροβάτων. Μόνο 18 απολυμαντικοί σταθμοί για ένα μήνα και υποστελέχωση κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Νέα επιμορφωτικά προγράμματα από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοινώνει νέα επιμορφωτικά προγράμματα σε τομείς τεχνολογίας, υγείας και δεξιοτήτων. Ανοικτές οι αιτήσεις.

Τέμπη: Πρώτη απόφαση για ευθύνη του Δημοσίου – Αποζημίωση 400.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος

Αποζημίωση ύψους περίπου 400.000 ευρώ σε τέσσερις συγγενείς θύματος του πολύνεκρου σιδηροδρομικού...