18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Ο Κεφαλογιάννης αντί να ζητήσει συγνώμη από τους οδηγούς αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους

Ημερομηνία:

Αντί απλώς να ζητήσει συγνώμη από τους οδηγούς των λεωφορείων για το γεγονός ότι τους αποκάλεσε ηλίθιους ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κάνει το άσπρο μαύρο.

Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν του τέθηκε το θέμα είπε το εξής αμίμητο: Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσα ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους. Εκανε μάλιστα και μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας λέγοντας ότι στην Αμερική ο δημοσιογράφος βάζει εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα και δεν τα διαστρέφει όπως τον βολεύουν

Εντός εισαγωγικών λοιπόν, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».

Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα όταν του επισημάνθηκε από δημοσιογράφο ότι άκουσε τη δήλωσή του απάντησε βαρύγδουπα: «Δεν το ακούσατε».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ