18.2 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Ο κόσμος καίγεται κι ο Κασσελάκης λείπει 10 μέρες για να μαζέψει τα ρούχα του από την Αμερική

Ημερομηνία:

Δεν έχει ξαναϋπάρξει περίπτωση αρχηγού αντιπολίτευσης στην ιστορία της Ελλάδας σα τον Κασσελάκη. Πέραν του πρωτόγνωρου του τρόπου με τον οποίο εκλέχθηκε, ο τρόπος και με τον οποίο διοικεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και αυτός …μοναδικός.

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης έλειπε, όπως λείπει και τώρα από την πρωτόγνωρη κρίση στη γειτονιά μας.

Μαζί του απουσιάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ αφού σε όλο αυτό το διάστημα όπου χιλιάδες άνθρωποι – στην πλειοψηφία του άμαχοι και παιδιά – πεθαίνουν, είχε βρει τον χρόνο να δώσει στη δημοσιότητα μόνο μία ανακοίνωση, λίγο μετά την αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς, στην οποία πάντως εξίσωνε τις ευθύνες του Ισραήλ με τις ευθύνες της Παλαιστίνης με το σύνθημα.

Σήμερα, μετά το έγκλημα με τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου, εξέδωσε και μία δεύτερη πολύ σύντομη – μόλις δύο μικρές παραγράφους – σε εξίσου ουδέτερους τόνους όπου καταδικάζει τον… “βομβαρδισμό” που συνιστά “έγκλημα πολέμου”. Μόνο ο Πολάκης βρέθηκε, όχι στην ανάρτησή του αλλά απαντώντας σε σχόλιο οπαδού του που πόσταρε ανάρτηση του Γεωργιάδη που μετέφερε τη θέση του Ισραήλ περί ρουκέτας της Χαμάς που έριξε ολόκληρο νοσοκομείο να πει με χαρακτηριστικό Πολάκειο τρόπο “αδιευκρίνιστος ο πάτος που μπορεί να φτάσει αυτός ο λαδεμπορας !!!”

Τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ απουσιάζει από τις εξελίξεις, ο Κασσελάκης συνεχίζει να λείπει ταξίδι στην Αμερική όπου μέσα σε 10 μέρες θα καταφέρει να μαζέψει τα ρούχα του και να επιστρέψει στη χώρα στην οποία εκλέχθηκε πρόεδρος για να διοικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ως τότε θα συνεχίσει τον αγώνα ανεβάζοντας βίντεο για τους followers του.

Και η χώρα σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία φαίνεται ότι πέρα από μία κυβέρνηση που κυβερνά κακά, έχει και μία αντιπολίτευση πραγματικά ανύπαρκτη… που λείπει στην Αμερική.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ