23.8 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

«Ο Κώστας Χατζής και οι στιχουργοί του διδάσκουν…» στα Χανιά

Ημερομηνία:

Μια μεγάλη συναυλία από το Μουσικό Σύνολο Χανίων, έρχεται στην πόλη, αφιερωμένη στον πολύ δημοφιλή λαϊκό κιθαρωδό και τραγουδοποιό, Κώστα Χατζή.

Ο Τάσος Ψαλλιδάκης και η Βάσια Λακουμέντα θα ερμηνεύσουν τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες που συνέθεσε ο ίδιος, αλλά και μεγάλες επιτυχίες που τραγούδησε ο ίδιος.

Μαζί τους θα είναι, στην κιθάρα ο Σπύρος Κουτσορινάκης, στο μπάσο ο Κώστας Κοπανέλλης, στο μπουζούκι ο Βασίλης Μουλούδης, στα τύμπανα ο Λυκούργος Βαθυλάκης, και στο πιάνο – πλήκτρα ο Κώστας Κωστουράκης.

Προλογίζει ο Δημήτρης Νικολακάκης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 21.30 το βράδυ, στην αίθουσα Πολυχρόνης Πολυχρονίδης, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H ANEK LINES σε ταξιδεύει με τον αέρα του τόπου της!

Όπως ένα σπίτι στην Κρήτη ανοίγει την πόρτα του...

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής Κισσάμου με ιδιοκτήτες ημερόπλοιων για τον συνωστισμό στον Μπάλο

Η Δημοτική Αρχή Κισσάμου συναντά ιδιοκτήτες ημερόπλοιων για τον Μπάλο και Γραμβούσα. Στόχος η διαχείριση της αυξημένης τουριστικής κίνησης και η προστασία του περιβάλλοντος.

Παρεμβάσεις Μαρκογιαννάκη στη Βουλή για αξιοκρατία στη δημόσια διοίκηση και προκλήσεις της ελαιοπαραγωγής

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρενέβη στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και την εθνική στρατηγική ελαιολάδου απέναντι στην κλιματική κρίση.