21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο κ. Κούγιας είναι με το “υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας”, αλλά είναι ομοφοβικός κατ’ ουσία

Ημερομηνία:

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη κ. Αλέξης Κούγιας ειπε ότι μάρτυρες ήταν “ομοφυλόφιλοι κατ’ επάγγελμα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις. Συμβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ποδοσφαιρο με το οποίο ασχολείται με τη Λάρισα εδώ και κάμποσα χρονια, όμως υπάρχουν και κάποιες δηλώσεις του, πρόσφατα σχετικά, που όλο και παραπάνω βάζουν στο στοχαστρο αυτόυς που για τον κ. Κούγια δεν αποτελούν “υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού”.

Ποιοι είναι αυτοί; Στην εκλογικη εκπομπή του ΑΝΤ1 στις 7 Ιουλίου του 2019 ο κ. Κούγιας είχε διευκρινήσει ότι αυτοί που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι οι Ρομά, είναι αυτοί με τις “ιδιαιτερότητες”,  είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, είναι οι λαθρομετανάστες…

Για να συνεχίσει:

“Αν η αισθητική της αριστεράς είναι οι Ρομά, είναι οι “ιδιαιτερότητες”, είναι… είναι… οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, αν αυτή είναι η αισθητική της αριστεράς…”

Οι άνθρωποι με τις “ιδιαιτεροτητες” είναι οι γκέι, που δεν ανήκουν στο “υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού”, δηλαδή, “τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τους επιστήμονες”.

Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου η υπερασπιστική γραμμή του Κούγια βάζει στο στόχαστρο τους “ομοφυλόφιλους κατ’ επάγγελμα” που θέλουν να ρίξουν την Μενδώνη της οποίας το κόμμα ψηφίζει το “υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού” επειδή θέλει να προχωρήσει τις επενδύσεις στο Ελληνικό που ο ΣΥΡΙΖΑ που τον ψηφίζουν άνθρωποι με ιδιαιτερότητες δε θέλει να γίνουν.

Θυμηθειτε το απόσπασμα από τη συζήτηση στον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...