14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Μανούσος Βολουδάκης είχε αποδοχή πολύ ευρύτερη της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Από τη στιγμή που πέθανε ο Μανούσος Βολουδάκης τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν από αναρτήσεις ανθρώπων που τον γνώρισαν, συνεργάστηκαν μαζί του, ή είχαν φιλικές σχέσεις με αυτόν και την οικογένειά του.  Άνθρωποι του κέντρου, της κεντροαριστεράς, οικολόγοι και αριστεροί εκφράζονται με θερμά λόγια για την προσωπικότητα, το έργο αλλά και τη διάθεση για προσφορά του Μανούσου Βολουδάκη.

Αναγνωρίζουν επίσης ότι συνεργαζόταν με όλους δίχως να επιλέγει βάση ιδεολογικών κριτηρίων.

Όλα αυτά αποτυπώνουν και το στίγμα που άφησε η παρουσία του Μανούσου Βολουδάκη στα κοινά των Χανίων. Ήταν μεν ένας πολιτικός που εκλεγόταν με τη Νέα Δημοκρατία, όμως ήταν ο πολιτικός αυτός που τύγχανε της ευρύτερης αναγνώρισης και από άλλους χώρους που έβλεπαν στον πρόσωπό του έναν άνθρωπο της λογικής και της συνεννόησης. Γι’ αυτό άλλωστε αναγνωριζόταν πολιτικά κυρίως ως κεντρώος και όχι ως δεξιός.

Ουδείς έχει τίποτα να πει και για την εντιμότητά του.

Με τον Μανούσο Βολουδάκη μπορούσες να διαφωνείς σε πολλά πολιτικά, όμως η διαφωνία έμενε στο πολιτικό επίπεδο, όπως και έπρεπε.

Αυτή είναι μία αλήθεια που μόνο εμπαθείς κι όσοι ζουν με ιδεολογικές παρωπίδες δε μπορούν να δουν.

H απουσία του θα είναι δυσαναπλήρωτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ