21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ο Μαρινάκης θεωρεί ότι δήμαρχοι που στηρίζουν την Παλαιστίνη είναι ανίκανοι στη διαχείριση κονδυλίων

Ημερομηνία:

Σε απαξίωση όσων αυτοδιοικητικών δεν συντάσσονται με τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ενώ με φόντο τις εκβιαστικού χαρακτήρα δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη σχετικά με τον αριστερό δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, υπονόησε πως όσοι στηρίζουν την Παλαιστίνη δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά τα κονδύλια.

«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας δήμαρχοι αλλά όταν βλέπω δήμαρχο να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη μετά από όσα έγιναν, ή υπάρχουν άνθρωποι που τις ιδεοληψίες τους τις βάζουν μπροστά από την ανάπτυξη των πολιτών, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα χρήματα που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το σύνολο των πολιτών και των δημάρχων χωρίς προφανώς να υπάρχει κανόνας το που ανήκουν οι δήμαρχοι και ούτε μπορεί να υπάρξει νομοθετικά, σίγουρα θεωρώ ότι αυτοί που έχουν φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πιο κοντά στο χώρο μας μπορούν να τα αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα», δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1.

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία: Τουρίστρια σκοτώθηκε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της ενώ περπατούσε στο δρόμο

Σοκαριστικό είναι βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που άγαλμα πέφτει και...

Κρήτη: Του έκλεψαν το κινητό οι πελάτες που πήρε κούρσα

Θύμα κλοπής από δύο αλλοδαπούς έπεσε ένας ταξιτζής στο...

Nέα αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς – Η de facto υψηλή επικινδυνότητα και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν

Νέα αυτοψία από την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ),...

Σοκάρει η ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Άνδρας έβαλε φωτιά στα πράγματα του παιδιού του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Χανιά, σκορπίζοντας...