27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης υποψήφιος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, για τις οποίες, όπως έχει γράψει το Cretalive, παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς υποψηφίων, όσο και από αριθμό μελών που έχουν εκφράσει την πρόθεση να προσέλθουν στις κάλπες.

Πέρα από την εκλογή νέων διοικήσεων των κομματικών οργάνων, τα μέλη της ΝΔ καλούνται να επιλέξουν με την ψήφο τους και αυτούς που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος.

Μεταξύ των υποψηφίων συνέδρων από το Ηράκλειο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές είναι στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η ψηφοφορία γίνεται είτε στα εκλογικά κέντρα που θα στηθούν για τον σκοπό αυτό ( https://neadimokratia.net/files/xwroi-perifereiwn.pdf ) είτε διαδικτυακά, με την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης στο: https://ekloges.nd.gr/aithma-summetoxhs-mesw-hlektronikhs-pshfoforias/

Να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο, οι κάλπες θα στηθούν στο Θεατρικό Σταθμό, στην παραλιακή Λεωφόρο, έναντι του παλιού σταθμού ΚΤΕΛ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...