25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ο Μ. Ντουντουλάκης προς τους δημότες για τα έργα Μαλανδράκη

Ημερομηνία:

Κύριε Μαλανδράκη,

Είναι φανερό σε όλη την έκταση του Δήμου μας, ότι το πλειοψηφικό ρεύμα που έχει παγιωθεί υπέρ του συνδυασμού «Δημοτική Κίνηση Πλατανιά – ΠρόοδοςΑνάπτυξη», με επικεφαλής τον κύριο Κασσελάκη, δενανατρέπεται, καθώς πλέον δε μπορείτε να πείσετε τους συμπολίτες μας, αφού τους κουράσατε επί 13 έτη με τις υποσχέσεις σας, οι οποίες δυστυχώς για το Δήμο μας, ήταν και είναι κενές περιεχομένου.

Ο κάθε Δημότης βλέπει, ακούει και προβληματίζεται. Θα εκφραστεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης με κριτήριο την προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με γνώμονα τις προτάσεις της παράταξης του κυρίουΚασσελάκη και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του.

Αγαπητές δημότισσες και αγαπητοί Δημότες,

Ο κύριος Μαλανδράκης με τους συμβούλους του, νέους και παλιούς προσφέρουν τα πάντα προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο σας.

Θέλετε ασφαλτοστρώσεις; Καθαρισμό δρόμων;Δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης; Όλα στον βωμό της ψήφου… και βέβαια χωρίς μελέτες και μόνο για προεκλογική κατανάλωση, μηδενικού αντικρίσματος.Υποσχέσεις, εξυπηρετήσεις όλων των ειδών. Προσλήψεις, διορισμοί κ.α.

Θα πρέπει όμως αγαπητοί να γνωρίζετε ότι αυτά τα έργα είναι ήδη στο πρόγραμμα της παράταξής μας με τις απαιτούμενες μελέτες, καθώς θεωρούνται αυτονόητα για εμάς – και κυρίως αφορούν ΟΛΟΥΣ τους Δημότες χωρίς εξαιρέσεις.

Αυτά θα υλοποιούνται με σχέδιο από τη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον κύριοΚασσελάκη,χωρίς να χρειάζεται να παρακαλάτε κανέναν. Δε σας κάνουμε χάρη, ασχέτως εάν η τωρινή Δημοτική Αρχή τα χρησιμοποιεί ως«προεκλογικές εξυπηρετήσεις»για ευνόητους λόγους.

Ενδεικτικά, η σημερινή Δημοτική αρχή για την αποκατάσταση ενός σπασμένου αγωγού άρδευσης ή ύδρευσης χρειάζεται,δυστυχώς, από 6 έως 12 μήνες. Και η καθυστέρηση αυτή συνοδεύεται από την κάκιστη τακτική να μετατρέπουν την αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου– σε ρουσφέτι που απαιτεί παρακάλια.

Κύριε Μαλανδράκη,

Όταν περιφερόσασταν στην πόλη των Χανίων προκειμένου να εξασφαλίσετε την υποψηφιότητά σας στο συγκεκριμένο Δήμο, είχατε στην αναμονή τους Δημοτικούς Συμβούλους σας, οι οποίοι σας χλεύαζαν και όχι μόνο, αλλά τελικά σας αποδέχτηκαν όταν αποφασίσατε να επιστρέψετε στον Δήμο Πλατανιά, για λόγους συμφερόντων μικροπολιτικής και μόνο.

Άλλωστε, όπως φάνηκε, υποσχεθήκατε ασφαλώς πολλά στους νέους συμβούλους σας, ώστε να τους πείσετε να ενταχθούν τελικά στην ομάδα σας, μήπως και προλάβουν το «κακό» που μπορεί να φέρει η παράταξη του κυρίουΚασσελάκη.

Αλήθεια, πώς δεχτήκατε το ένα άτομο, το οποίο ήταν τρεις ημέρες πριν σε άλλη παράταξη, ο οποίος σας κατηγορούσε και όχι μόνο;Το άλλο άτομο δε, κορόιδεψε τους Δημότες, διότι τέσσερα χρόνια ήταν απών από το Δημοτικό Συμβούλιο.Όλα αυτά έχουν δημοσιευτεί, επομένως όλα αποδεικνύονται. Δεδομένων των ανωτέρω – έχουν αλήθεια λόγους να ζητούν την ψήφο των Δημοτών;

Θεωρώ πως πλέον οι Δημότες γνωρίζουν και τα δύο αυτά άτομα και τις ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες τους – ειδικά για τον έναν εξ’ αυτών που επιθυμεί μέχρι και την καρέκλα σας – και αλίμονόσας εάν δεν τα καταφέρει να σας την πάρει.

Όμως ο Δήμος Πλατανιά δεν είναι αλάνα μικροπολιτικών βλέψεων. Υπάρχει τεράστιο έλλειμμα έργων, γιατί δεν ασχοληθήκατε με τον Δήμοόπως έπρεπε – κάνατεδιοίκηση επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική και το ίδιο ισχύει και για όλους όσους μοιράσατε καρέκλες.

Χάθηκαν πολλά χρήματα από την κάκιστη διαχείρισή σας. Με αυτούς τουςοικονομικούς πόρους, θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά τα έργα που εσείς δεν προσφέρατε στους Δημότες – λέγοντάςτους μάλιστα ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Για αυτό και έστω αυτή την ύστατη ώρα θα σας παρακαλούσα, κύριε Μαλανδράκη να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα που σας είχα θέσει ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – καισας καλούσα επανειλημμένα να πράξετε τα δέοντα, αλλά δεν τα υλοποιήσατε ποτέ, γιατί δε σας άφηνε ο εγωισμός και η αλαζονεία που σας διακατέχει:

  • Γιατί κάνατε απευθείας αναθέσεις για διάφορα μικρά και μεγάλα έργα, όπως καιγια τις προμήθειες του Δήμου και των επιχειρήσεων και δεν κάνατε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς;
  • Γιατί δεν καλύψατε με δικά σας μέσα και ανθρώπους τη ναυαγοσωστική προστασία;
  • Γιατί δεν κάνατε τη σάρωση με ίδια μέσα;
  • Γιατί δεν αξιοποιήσατε την ακίνητη περιουσία του Δήμου;
  • Γιατί δεν κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα, τα οποία προμηθεύτηκε ο Δήμος κατόπιν πίεσης δικής μας; Σε ποια αλάνα είναι παρκαρισμένα; Για να μη σας πω… πεταμένα; Χειριστές και οδηγούς θα είχατε εάν ασχολούσασταν με το Δήμο μας, αλλά δυστυχώς εσείς τον χρησιμοποιήσατε ως εφαλτήριο για άλλες πολιτείες.

Η εκτίμησή μας είναι πως χάνονται ετησίως 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της διοίκησης του κυρίου Μαλανδράκη.

Εάν αυτά τα έργα γίνονταν με αυτεπιστασία θα μπορούσαν να απασχολούνται επιπλέον τουλάχιστον 100 εργαζόμενοι.

Όλα τα παραπάνω έργα θα έπρεπε να υλοποιηθούν με διαγωνισμούς και όχι με φίλους, συγγενείς, κουμπάρους και γενικότερα μόνο με φιλικά προσκείμενους σε εσάς μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αρτιότητα και το κόστος των έργων. Και βέβαια, εκτός των έργων υπόσχεστε προσλήψεις, διορισμούς και άλλα.

Όλα αυτά γίνονται προκειμένου να τους χρησιμοποιείτε όπου και όπως επιθυμείτε. Εν προκειμένω φτιάξατε το ψηφοδέλτιό σας και περιμένετε με τις ψήφους τους να εκλεγείτε Δήμαρχος.

Αυτά για να γνωρίζουν οι Δημότες……

Δεν υπολογίσατε όμως ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν επαρκούν για να σας δώσουν τη νίκη στις εκλογές, όπως γινόταν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, διότι «σας πήραν χαμπάρι», όπως λένε και στα χωριά μας.

Εμείς αλλάζουμε τον Πλατανιά, με Δήμαρχο τον κύριο Κασσελάκη, γιατί θέλουμε ένα Δήμο ανοιχτό για όλους – με έργα, έχοντας σχέδιο για όλη την ερχόμενη πενταετία!

Με τιμή,

Ντουντουλάκης Μανώλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«Δημοτική Κίνηση Πλατανιά-Πρόοδος Ανάπτυξη»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...