12.1 C
Chania
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

Ο νέος Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Ημερομηνία:

Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον κο Γιώργο Δεικτάκη να αναλαμβάνει τη θεση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
Ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές δεν κατάφερε να διατηρήσει την έδρα του, αφού η είσοδος Αυγενάκη στο ψηφοδέλτιο, ως απόρροια της συνεργασίας Μπακογιάννη – ΝΔ, τον εκτόπισε στην τέταρτη θέση της λίστας η οποία ήταν μη εκλόγιμη.

40 ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έρχεται η τοποθέτηση του κου Δεικτάκη στη συγκεκριμένη θέση, για να αντικαταστήσει τον ”πράσινο” Θανάση Καρούντζο.

Σε κάθε περίπτωση στην επιλογή Δεικτάκη ρόλο έπαιξε και η στάση που κράτησε όλο το διάστημα πριν τις εκλογές αν και γνώριζε πως είχε μείνει εκτός Βουλής λόγω των συγκυριών.

Μανόλης Αλεξάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13 ντοκιμαντέρ από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ταξιδεύουν στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

13 ντοκιμαντέρ από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων παρουσιάζονται στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, 5-15 Μαρτίου 2026.

Νίκος Μανουσάκης: «Η ανάγκη του λαού της Κρήτης για ασφαλείς μεταφορές θυσιάζεται στον βωμό του καπιταλιστικού κέρδους»

Ο Νίκος Μανουσάκης τοποθετήθηκε στη σύσκεψη δημάρχων Νότιας Κρήτης στο Σπήλι, καταγγέλλοντας την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου και ζητώντας δωρεάν ασφαλείς μεταφορές χωρίς διόδια.

Πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου στον Κάτωλα με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη. Θέμα: «ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ – ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ».

Απαγόρευση διέλευσης σκαφών σε θαλάσσιες περιοχές των Χανίων λόγω ασκήσεων του Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοίνωσε απαγόρευση διέλευσης σκαφών στις 5 και 10 Μαρτίου 2026 λόγω αεροναυτικών ασκήσεων του Πολεμικού Ναυτικού στις περιοχές «Φαίδρα» και «Διόνυσος».