Ο Νίκος Καλογερής επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στα Χανιά;

Κανένα σχόλιο

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών, και αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Καλογερής, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στα Χανιά.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι και αυτό του δικηγόρου Νίκου Πρασιανάκη γιου του πρώην βουλευτή Χανίων ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πρασιανάκη αλλά και της γιατρού Μαρίας Μελισσάρη και του Κισσαμίτη Κώστα Μουντάκη.

Επίσης στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Γιώργου Κοτσιφάκη αλλά και του πρώην δημάρχου Φρε κ. Νίκου Γιαννούλη

"Sponsored links"

Συζητείτε ακόμα η τοποθέτηση στις τιμητικές τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου δύο πρώην βουλευτών, του πρώην υπουργού, βουλευτή και δήμαρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και του πρώην βουλευτή Ευτύχη Δαμιανάκη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live