Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή το θέμα της διάθεσης εισαγόμενων λεμονιών, στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας CretePlus αναφορικά με τη διάθεση στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές αγορές της Κρήτης λεμονιών εισαγόμενων από την Αργεντινή, τα οποία είναι ψεκασμένα με τοξική ουσία.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, αυτή η ουσία χαρακτηρίζεται ως ναρκωτικό και προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο.

Σε συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου υπάρχει ταμπέλα, με την οποία προειδοποιούν τους καταναλωτές, να προσέχουν και να μη χρησιμοποιούν τη φλούδα από τα συγκεκριμένα λεμόνια.

Όλα αυτά συμβαίνουν ως αποτέλεσμα των ανύπαρκτων ελέγχων από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όπως είναι ο ΕΦΕΤ, παράρτημα του οποίου υπάρχει και στην Κρήτη.

"Sponsored links"

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live