22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Ο Πάνος Καμμένος θα στηρίξει με ψήφους τον Πολάκη, σύμφωνα με την Καθημερινή

Ημερομηνία:

Με άρθρο το οποίο υπογράφει ο συντάκτης της “Καθημερινής” Σταύρος Παπαντωνίου, γίνεται μία ιδιαίτερη αναφορά στην εσωκομματική μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον συντάκτη, ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Καμμένος διατηρούν ισχυρούς δεσμούς και στις επικείμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφοφόροι του Καμμένου θα σπεύσουν μαζικώς για να ψηφίσουν Πολάκη!

Αναφέρεται πιο αναλυτικά:

Καλές πηγές μού έλεγαν πως ο Παύλος Πολάκης θα έχει μια απρόσμενη στήριξη που μπορεί να του φέρει αρκετές ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Η πηγή των ψήφων είναι ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ο πρώην υπουργός διατηρούσε ανέκαθεν φιλικές σχέσεις και ο οποίος λέγεται ότι μπορεί να κινητοποιήσει ένα μασίφ μπλοκ προσωπικών του ψηφοφόρων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται παλαιοημερολογίτες συμπολίτες μας.

Σημειώνουμε ότι χθες ο Πάνος Καμμένος μετά από καιρό έκανε και μία επανεμφάνισή του στα social media σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι νικητής ήταν ο Κατρίνης.

Έγραψε πιο συγκεκριμένα:

Δεν μιλώ ποτέ εδώ και 5 χρόνια εχω το ΠΑΣΟΚ απέναντι εδώ και 30 χρόνια αλλά οφείλω να πω ότι σήμερα στην διακαναλική ο Κατρίνης νίκησε κατά κράτος σαν συνεχιστής των Πατριωτών Μιχάλη Χαραλαμπίδη , Κώστα Μπαντουβά , Σγουρίδη , Βουνάτσου τους αντιπάλους του. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ψήφιζε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ θα τον επέλεγε …

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν θα εκδηλωθώ υπέρ κάποιου» λέει ο Παππάς – «Δεν πήγαινε άλλο» είπε ο Φάμελλος

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο επικεφαλής...

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...