Ο Παύλος Πολάκης υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων;

Κανένα σχόλιο

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την ακύρωση της υποψηφιότητας του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη, πολλοί αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Παύλος Πολάκης θα μπορούσε να δημιουργήσει κόμμα, όμως αυτό εξ αρχής φάνταζε ένα μακρινό σενάριο για πολλούς και διάφορους λόγους, με πρώτο και κύριο το δέσιμο που έχει ο Χανιώτης βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα σενάριο όμως που ακούγεται ευρύτερα και ίσως έχει βάση είναι η κάθοδος του Παύλου Πολάκη ως υποψήφιου Δημάρχου Χανίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μία τέτοια εξέλιξη θα ταρακουνήσει με τρόπο ριζικό τα πράγματα στα Χανιά.

"Sponsored links"

Άλλωστε, ο δήμος Χανίων είναι ένας πλούσιος δήμος που ο Χανιώτης βουλευτής θα μπορούσε να αφήσει σημαντικό έργο.

Οι εξελίξεις του επόμενου διαστήματος θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν το σενάριο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live