16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο Πολάκης έκανε «μπαρούτι» και τους προεδρικούς! Φωνές πως «δεν σέβεται ούτε τον Τσίπρα»

Ημερομηνία:

Ο Παύλος Πολάκης δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει τον πρόεδρο του κόμματος του αλλά και τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ με όσα κάνει και λέει. Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε η δημοσιοποίηση της απόφασής του να πει ότι δεν έχει κάνει εμβόλιο και ότι τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα εξετάσει την κατάσταση προκειμένου να δει τι θα κάνει και ποιο εμβόλιο θα επιλέξει.

Στην Κουμουνδούρου ο εκνευρισμός για την στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν εμφανής αφού μία μέρα μετά το εργασιακό νομοσχέδιο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνταν μόνο με την απόφαση του Παύλου Πολάκη για το εμβόλιο και όχι με τις συνέπειες του νομοθετήματος που πέρασε η κυβέρνηση.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγαν ότι ο πρώην υπουργός όχι μόνο είναι εκτός γραμμής του κόμματος, αλλά δεν σέβεται και τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία με τις πατέντες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το εμβόλιο δημόσιο αγαθό.

Υπενθύμιζαν ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατ’ επανάληψη έχει τοποθετηθεί υπέρ των εμβολισμών. Παρέπεμπαν μάλιστα στην συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Παπαδάκη όπου εκεί είχε ζητήσει απ’ όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ αναφερόμενος στο AstraZeneca είχε πει ότι με αυτό το εμβόλιο έχει εμβολιαστεί όλη η Μεγάλη Βρετανία και άρα είναι απαράδεκτο να το δαιμονοποιούμε.

Υπενθύμιζαν δε ότι ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμβολιάστηκε με Astra Zeneca, τη στιγμή που είχε ξεσπάσει σάλος γύρω από τις παρενέργειες του εμβολίου και- «ενώ η κυβέρνηση εμφανιζόταν να μην ξέρει τι να κάνει»- προκειμένου να στείλει μήνυμα προς τους πολίτες ότι δεν πρέπει να φοβούνται να εμβολιαστούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως εμφανίστηκε στη Βουλή και στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο να καλύπτει και πάλι τον πρώην υπουργό του, παρά το γεγονός ότι οι κινήσεις του δεν τον βρίσκουν σύμφωνο. Άλλωστε πολλές φορές του έχει ζητήσει να αφήσει το πληκτρολόγιο του κινητού του γιατί με όσα γράφει αργά το βράδυ δημιουργεί προβλήματα.

Για πρώτη φορά, πάντως, εκνευρισμένα και θυμωμένα με τον Παύλο Πολάκη δεν είναι μόνο τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έτσι και αλλιώς τον έχουν στη «μπούκα», αφού όπως λένε το παίζει η «φωνή της παράταξης», αλλά και στελέχη που ανήκουν την προεδρική πτέρυγα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...