14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο πρωθυπουργός δε σεβάστηκε την επιθυμία της μητέρας του νεκρού μηχανοδηγού να κηδέψει μόνη το παιδί της! Πήγε μαζί με κάμερες!

Ημερομηνία:

Η μητέρα του μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας ήθελε να κηδέψει το παιδί της έχοντας δίπλα της μόνο τους δικούς της ανθρώπους. Δεν ήθελε κανέναν εκτός της οικογένειας της ,των συγγενών και των φίλων.

Αυτή την επιθυμία δεν τη σεβάστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, ο οποίος συνοδεία πλήθους τηλεοπτικών καμερών πήγε στην κηδεία!

H μητέρα είπε:

Θερμοπαρακαλώ να μην έρθει κανείς εκεί, γιατί εκεί είναι ο πόνος μου! Θα είναι το τελευταίο αντίο στο παιδί μου και αυτό θέλω να το κάνω μόνη μου! Δε θα το κάνω θέαμα! Θέλω να το κάνω μόνη μου με τον άνδρα μου, με τους συγγενείς μου, με τα αδέλφια μου, με τους φίλους του και τους φίλους μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πάρα πολύ! Είναι επιθυμία δική μου και του σύζυγού μου!

Δείτε όλο το βίντεο εδώ.

Σημειώνουμε ότι παρά την εκφρασμένη επιθυμία των γονιών του νεκρού, στην κηδεία πέραν του πρωθυπουργού παρευρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καθώς και πλήθος καμερών.

Δηλαδή, η κηδεία έγινε κανονικό σόου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...