25.7 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Ο πρωτοπόρος βιοκαλλιεργητής και πρόεδρος του Συνεταιρισμού “ΓΑΙΑ” Νίκος Παγιαυλάς, έφυγε από τη ζωή

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπητό μέλος της Χανιώτικης κοινωνίας και ένας πρωτοπόρος βιοκαλλιεργητής. Ο Νίκος Παγιαυλάς ήταν πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συνεταιρισμού “Γαία” αλλά και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Χανίων. Αρθρογραφούσε συχνά σε εφημερίδες και ιστοσελίδες υπογράφωντας με το ψευδώνυμο ΠΑ.ΝΙΚΟΣ. καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα στον τόπο μας ενώ διατηρούσε και τη δική του ιστοσελίδα 

Ξεκίνησε να καλλιεργεί βιολογικά κηπευτικά ήδη από τη δεκαετία του ’90 ενώ το 2010 βραβεύτηκε  για την προσφορά του στον χώρο της βιολογικής καλλιέργειας.

Μικρός, σε ηλικία μόλις 58 ετών, έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Ο Συνεταιρισμός ΓΑΙΑ ανακοίνωσε ότι λόγω του θάνατού του, τα δύο καταστήματα του συνεταιρισμού θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα της κηδείας.

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

Το Διοικητικό Σύμβουλιο του Συνεταιρισμού ΓΑΙΑ λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου του Συνεταιρισμού Νίκου Παγιαυλά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφασίζει τα δύο καταστήματα της ΓΑΙΑ να παραμείνουν κλειστά την ημέρα της κηδείας Πέμπτη 28/6/2018 .

Τα θερμά συλληπητήρια της εφημερίδας μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ