15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Στέλιος Νικηφοράκης, πρώην βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά ενεπλάκη σε τροχαίο

Ημερομηνία:

Δεύτερο ατύχημα με πρώην βουλευτή της ΝΔ. Μετά το τροχαίο με το βουλευτικό αυτοκινήτου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, δίχως πάντως να είναι παρών στο τρακάρισμα ο πρώην βουλευτής, αυτή τη φορά είχαμε νέο ατύχημα με εμπλοκή του πρώην βουλευτή της ΝΔ Στέλιου Νικηφοράκη.

Όπως αναφέρει το toc.gr πρώην βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Νικηφοράκης, εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα, με θύμα τροχονόμο που σημειώθηκε χθες στα Χανιά.

Ο κ. Νικηφοράκης οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέσυρε τον τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην εθνική οδό, στο ύψος του Πλατανιά, μετά από πυρκαγιά σε φορτηγό-νταλίκα.

Ο τροχονόμος, τον οποίο δεν είδε ο οδηγός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, ελαφρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην βουλευτής συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η Τροχαία Χανίων διερευνά το περιστατικό και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε ο τροχονόμος, την ώρα μάλιστα που η ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων από το σημείο ήταν μικρή.

thetoc.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...