Ο ΣΥΡΙΖΑ Ακρωτηρίου για το θάνατο του Μιχάλη Καλέργη

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ακρωτηρίου, μετά τον πρόσφατο και ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Καλλέργη, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια εκλιπόντος.

Ο Μιχάλης, με την παρουσία του και τις προσπάθειές του, σηματοδότησε την πρόοδο και αναβάθμιση του σωματειακού – ποδοσφαιρικού αθλητισμού στο Ακρωτήρι, υπηρέτησε μακροχρόνια και με αγάπη τον πρωτογενή τομέα, συνέβαλλε στην βελτίωση της κοινωνικής ζωής του Ακρωτηρίου, και αγωνίστηκε καθημερινά εφαρμόζοντας τις δημοκρατικές και προοδευτικές ιδέες σε κάθε του πράξη.

Καλό παράδεισο, Μιχάλη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live