Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για εκλογές

Κανένα σχόλιο

Με πολιτικό αέρα από τη δημοσκόπηση της VPRC που του δίνει προβάδισμα 5% απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για εκλογές. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την κινητικότητα η οποία παρατηρείται στην Κουμουνδούρου, καθώς και από τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και συνολικά της ηγετικής ομάδας.

Το video μάλιστα, το οποίο ανέβασε ο Αντώνης Σαμαράς στο Facebook,θεωρήθηκε ως μια ακόμη ένδειξη του στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου να αιφνιδιάσει, πιθανόν εντός των επόμενων μηνών. Γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουν ρότα, και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται ως “εναλλακτική λύση” διακυβέρνησης.

Ως τέτοια άλλωστε θα προσπαθήσει να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται, και για τον λόγο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας δίνει έμφαση στη σύνθεση του κυβερνητικού προγράμματος. Με έμφαση στην οικονομία, εκεί όπου το στοίχημα για την Κουμουνδούρου είναι να παρουσιάσει μια πραγματική εναλλακτική λύση έναντι του Μνημονίου.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Δραγασάκης είναι εκείνος ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει στους ώμους του το βάρος της οικονομικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενος κυρίως από τον Γιάννη Μηλιό, καθώς και ομάδα τεχνοκρατών και οικονομολόγων.

Ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής θεωρείται αντίβαρο στον λαϊκισμό, απέναντι σε όλους εκείνους δηλαδή που “χρεώνουν” στον ΣΥΡΙΖΑ ακραίες και ανεδαφκικές θέσεις. Γι΄αυτό και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, την ώρα που θα επιταχύνει και τις ζυμώσεις για το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις