Ο Σύλλογος Γονέων 4ου Λυκείου Χανίων αναδεικνύει τα ζητήματα του σχολείου

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου Χανίων αναφέρεται σε μια σειρά προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου και χρονίζουν.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκειου Χανίων επιδιώκοντας να αναδείξει τα φλέγοντα προβλήματα του Σχολείου των οποίων χρονίζει η επίλυση και να ευαισθητοποιήσει του φορείς που είναι αρμόδιοι για την επίλυσή τους ανακοινώνει ότι στο Σχολικό Συμβούλιο της 4-11-2022:

"Sponsored links"

1. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με σπασμένες καρέκλες μαθητών στις τάξεις και ότι ο εξοπλισμός του Σχολείου σε θρανία και καρέκλες είναι πεπαλαιωμένος με σημαντικές φθορές.Επί του θέματος, το σχολείο έχει υποβάλλει δύο αιτήματα στις « ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» και συγκεκριμένα το υπ αριθ. 7901/12-2-2018 και το υπ. αριθ. 17127 /26-11-2021, χωρίς ανταπόκριση. Οι καθηγητές του Σχολείου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για επισκευές, αλλά πολύ σύντομα το Σχολείο δεν θα έχει στη διάθεσή του τις καρέκλες που θα χρειάζεται.

2. Διαπιστώθηκε ότι το Σχολείο είναι αναγκασμένο να αναζητά χώρο για εκδηλώσεις δεδομένου ότι στο συγκρότημα της Αμπεριάς δεν υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Αποφασίστηκε να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου να ανεγερθεί μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε υπάρχοντα αναξιοποίητο χώρο μέσα στα όρια του Σχολικού συγκροτήματος.

3. Διαπιστώθηκε η ανάγκη να τοποθετηθούν επιπλέον παγκάκια με πλάτη, στους εξωτερικούς χώρους του Σχολείου.
Αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα προβλήματα του Σχολείου διότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων φορέων μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Χανίων, δεν έχει μέχρι σήμερα επιλυθεί κανένα από αυτά που είναι αυξημένης σημασίας στη λειτουργία του Σχολείου.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live