Οι “Μικρασιάτες Ηρακλείου” ζητούν να φορτώσουν τους μετανάστες στα καράβια και να τους διώξουν!

Κανένα σχόλιο

Είναι περίεργες οι εποχές που ζούμε, τόσο περίεργες ώστε ακόμα και απόγονοι μεταναστών και προσφύγων να στέκουν απέναντι από μετανάστες και πρόσφυγες.

Το μήνυμα των “Μικρασιατών Ηρακλείου” προκαλεί ανατριχίλα. Από τη μία πλευρά βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και από την άλλη ένα υπερφορτωμένο καράβι με μετανάστες που από το βάρος των ανθρώπων γέρνει, σα να είναι έτοιμο να βουλιάξει.

Το μήνυμα των “Μικρασιατών Ηρακλείου”;

"Sponsored links"

“Κυριάκο, δε θέλουμε κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Θέλουμε φόρτωμα σε καράβια και δρόμο”

Τα λόγια αυτά έρχονται από απογόνους μικρασιατών, αυτών που πριν μόλις 98 χρόνια γέμιζαν με τον ίδιο τρόπο καράβια για να σωθούν κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή…

Σημειώνουμε ότι οι “Μικρασιάτες Ηρακλείου” δεν είναι ο “Σύλλογος Μικρασιατών Ηρακλείου «ο Άγιος Πολύκαρπος»

Δείτε και κάποιες φωτογραφίες όταν τα καράβια ήταν γεμάτα Μικρασιάτες:

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live