18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Ο Τεμπονέρας κάνει μήνυση σε Kasselistas για fake news εις βάρος του

Ημερομηνία:

Νομικά κινείται ο Διονύσης Τεμπονέρας κατά τρολς του διαδικτύου που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την διασπορά ψευδών ειδήσεων, στον απόηχο του νέου πολέμου εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά της καταγγελίες του πρώην προέδρου κατά στελεχών της Κ.Ε..

Ο γνωστός εργατολόγος καταγγέλλει φασιστικές πρακτικές που θυμίζουν Άδωνη Γεωργιάδη και Φαήλο Κρανιδιώτη και μιλάει για ψεύτικους ισχυρισμούς.

Σε ανάρτησή του ο κ. Τεμπονέρας, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Είναι γνωστό ότι την επομένη της συμμετοχής μου στην εκδήλωση στο θέατρο ΑΛΦΑ με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου (εκδήλωση στην οποία παρέστη ο πρώην Πρόεδρος) ο κ.Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση μου (πριν από 8 μήνες) από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρείχα υπηρεσίες μου ως επιστημονικός συνεργάτης και μισθοδοτούμουν όχι από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη βουλή.

Έκτοτε δεν είχα και δεν έχω καμία έμμισθη θέση, ούτε έχω πάρει ποτέ 1 ευρώ ποτέ από το κόμμα.

Σημειωτέο ότι δεν επρόκειτο για αργομισθία αλλά για κανονική απασχόληση, καθώς όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και η τομεάρχης Εργασίας κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όλες οι προτάσεις νόμου για εργατικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια, οι ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κλπ στη βουλή, η τεκμηρίωση για τα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα που μοιράζεται στους βουλευτές και σε όλα τα μέλη του κόμματος, περνούσαν από τα χέρια και τα «μάτια» μου.

Εργαζόμουν δλδ όχι για ένα βουλευτή αλλά για όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος. Να σημειωθεί επίσης ότι το ίδιο ακριβώς συνέχισα και συνεχίζω να κάνω και μετά την απόλυσή μου για λόγους αρχής και για να αποδείξω στον κ.Κασσελάκη και στους όμοιούς του, ότι δεν είμαι σαν τα μούτρα του.

Διατηρώ δικηγορικό γραφείο εδώ και 18 χρόνια και φυσικά ζω από τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας».

Οσον αφορά τον χρήστη της επίμαχης ανάρτησης αναφέρει: «Ο παρακάτω χρήστης που έχει ήδη ταυτοποιηθεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του στον Εισαγγελέα προσκομίζοντας τις τρεις συμβάσεις από τις έμμισθες θέσεις από τις οποίες δήθεν πληρώνομαι από το κόμμα. Το ποσό που θα επιδικασθεί από την αγωγή, θα δοθεί στους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο, τους οποίους ο ίδιος άφησε απλήρωτους».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την...

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...