15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Τσούνης, ο Σαμαράς και η Ντόρα

Ημερομηνία:

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, κάλεσε λίγους αλλά ενδιαφέροντες Αθηναίους σε δείπνο στην πρεσβευτική κατοικία. Η βραδιά είχε ως τιμώμενο πρόσωπο τον Λορέντσο Κουίν, έναν από τους κορυφαίους γλύπτες παγκοσμίως, ο οποίος είναι γιος του Άντονι Κουίν.

Στη βραδια συμμετείχαν η Μαριάννα Λάτση, η Ράνα Ζέην, ο εφοπλιστής Γ. Προκοπίου, ο ανερχόμενος επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης, η σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πανταχού παρών Αντώνης Ρέμος και αρκετοί άλλοι εκλεκτοί Αθηναίοι.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον της βραδιάς; Όπως επεσήμανε παρατηρητικός καλεσμένος, η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει στον προσωπικό χώρο του Τσούνη είναι μία που έχει βγάλει με την Ντόρα Μπακογιάννη. Και ο μοναδικός καλεσμένος της βραδιάς από τον χώρο της πολιτικής ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία.

Κατά κάποιον τρόπο, δηλαδή, στη βραδιά συμμετείχαν ο Αντώνης και η Ντόρα. Λέτε στο πολυμήχανο μυαλό του Αμερικανού πρέσβη να δουλεύεται κάποιο σενάριο …πολιτικής φαντασίας, καθώς η εποχή στην Ελλάδα είναι πλέον αρκετά ενδιαφέρουσα;

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...